Motel Šumski Raj

Motel „Šumski Raj“ smješten je 800 metara od magistralnog puta Tuzla-Orašje, na sjevernim padinama planine Majevice u naselju Gornji Hrgovi, općina Srebrenik. Okružen je sa tri strane visokim šumskim rastinjem, a sa terase i iz našega restorana otvara se široki pogled na podmajevička sela u okolini Srebrenika.
Ako želite idealan odmor u prirodnom ambijentu, uz kvalitetnu hranu, udoban smještaj i mogućnost ugodnih i sigurnih šetnji, vožnje bicikla ili prepuštanja miru gustih majevičkih šuma, onda je najbolje rješenje Motel „Šumski raj“. Nalazimo se na na nadmorskoj visini 203 metra, odmah kod izvorišta Cigansko Vrelo, potoka Ladinac. Zahvaljujući čistoj izvorskoj vodi zasnovali smo vlastiti ribnjak u kojem uzgajamo pastrmku i šarana.

Buđenje u prirodnom ambijentu, u jednoj od naših šest udobnih soba, prati pjesma ptica i žubor potoka. Šuma daje posebnu svježinu i relaksira naše goste, koji se uvijek vraćaju na ovo mjesto da ponovno uživaju.

Boravak je nezamisliv bez naših ribljih specijaliteta. Uvijek preporučujemo riblju čorbu, čiji se recept u poodici Babić ljubomorno čuva decenijama, a svakako je nezaobilazna pastrmka sa žara ili kotleti svježega šarana.

Posebnu ponudu spremni smo formirati za organizovane grupe, a ugodan ambijent pruža mogućnosti organizacije seminara i poslovnih sastanaka. Osigurali smo slobodan pristup internetu i stalnu WI-FI konekciju.

Raj na Zemlji – Motel „Šumski raj“ Gornji Hrgovi.

+387 (0) 61 547 326
info@sumski-raj.ba

GALERIJA SLIKA

Please follow and like us: