Radovi na SRC Majevica ulaze u završnu fazu

Veliko je zadovoljstvo objaviti napredak projekta na Sportsko rekreativnom centru Majevica, koji je podržalo Ministarstvo trgovine, turizma i saobraćaja Tuzlanskog kantona!

S radošću želimo podijeliti sa vama najnovije vijesti o projektu našeg Sportsko rekreativnog centra Majevica, koji je dobio podršku Ministarstva trgovine, turizma i saobraćaja Tuzlanskog kantona. Od samog početka, naš cilj je bio stvaranje modernog i privlačnog prostora koji će zadovoljiti potrebe svih ljubitelja sporta i rekreacije u našoj zajednici.

Projekt je zasnovan na Ugovoru o međusobnim pravima, obavezama i odgovornostima ugovorenih strana po javnom pozivu za sufinansiranje razvoja i unapređenja javne turističke infrastrukture na području Tuzlanskog kantona. Ova suradnja između Turističke zajednice grada Srebrenika i Ministarstva trgovine, turizma i saobraćaja Tuzlanskog kantona omogućila je financijska sredstva u iznosu od 29.356,00 KM.

 

Ova vrijedna sredstva omogućila su nam da realiziramo niz važnih aktivnosti, uključujući opremanje ugostiteljskog objekta i restorana, opremanje sportskog terena te ograđivanje istog. Ovi koraci su ključni za stvaranje funkcionalnog i privlačnog prostora koji će biti dostupan svima u našoj zajednici.

Napredak projekta je evidentan, te sa zadovoljstvom možemo reći da smo pri samom završetku. Timovi su radili naporno kako bi osigurali da svaki dio projekta bude izveden sa vrhunskom kvalitetom i u skladu s postavljenim ciljevima.

Želimo se zahvaliti Ministarstvu trgovine, turizma i saobraćaja Tuzlanskog kantona na njihovoj podršci i vjeri u ovaj projekt. Također, zahvaljujemo se i svim našim suradnicima, volonterima i građanima koji su doprinijeli ovom velikom uspjehu.

Ostanite s nama jer uskoro slijede detalji o otvaranju našeg prekrasnog Sportsko rekreativnog centra Majevica.

Please follow and like us: